Singapura Kedisi / +50 Siyah Kedi İsimleri - En Güzel İsimler | Heykedi - Yine de başka kedilerle arası iyidir ve onlarla anlaşır.

Singapura Kedisi / +50 Siyah Kedi İsimleri - En Güzel İsimler | Heykedi - Yine de başka kedilerle arası iyidir ve onlarla anlaşır.. 2000 yılında singapura kedileri ile ilgili yapılan araştırmalar, burmase kedileri ile singapura kedileri arasında çok az bir fark olduğunu ortaya çıkarttı. 1971 yılında singapur'dan abd'ye gönderilen kedilerden yetiştirildikleri. Singapur en küçüklerden biri kedi ırkları, büyük gözleri ve kulakları, kahverengi işaretli kürkü ve küt kuyruğu ile dikkat çekiyor. Bazıları bu kedinin aşk kedisi anlamına gelen kucinta olduğunu söylerken, diğerleri ona dedikodu çağı diyor. Bu tür korkaklar sadece yavrulardan daha büyüktür ve ortalama.

Singapur , iri gözleri ve kulakları, kahverengi tüylü tüyü ve kör kuyruğu ile tanınan en küçük kedi ırklarından biridir. Kendileri ile konuşulmasını çok sever. Singapurlu kedi, anavatanı hala onunla olan ilişkisini belirleyemeyen bir kedi cinsidir. Singapura kedileri insanlarla çok iyi anlaşıyor. Altın, ela veya yeşil renkte olan gözleriyle.

evcil kedi ırkları - uludağ sözlük
evcil kedi ırkları - uludağ sözlük from galeri12.uludagsozluk.com
Singapura kedisi hakkında sık sorulan sorular. Kaya tarih, singapur kedilerin öyküsü evsiz dilenci. Aslında, singapur kedisi genellikle sahne ve insanlarla birlikte olma sevgisinden dolayı sirkler için bir gösteri kedisi olarak seçilmiştir. 1971 yılında singapur'dan abd'ye gönderilen kedilerden yetiştirildikleri. Singapur cinsi kedilerin temsilcilerinin ilk sergisi 1976'da yapıldı.resmen yalnızca 1981'de tanınmıştır. Bazıları bu kedinin aşk kedisi anlamına gelen kucinta olduğunu söylerken, diğerleri ona dedikodu çağı diyor. Bu minik kediler kişilikleri ile de harika birer dostlar. Singapura'nın küçücük boyutunun sizi aldatmasına izin vermeyin.

Tırmalamayı sevdiği için ona özel.

Bir singapurlu kedi, memleketine karşı tavırlarına hala karar veremeyen kedilerin cinsidir. Singapura kedisi iki farklı ve özel ırk olan habeş ve birman kedisi genlerini taşıyan, bu kedilerin çiftleştirilmeleri sonucu doğan ve ayrı bir kedi ırkı olan bir kedi türüdür. Singapur en küçüklerden biri kedi ırkları, büyük gözleri ve kulakları, kahverengi işaretli kürkü ve küt kuyruğu ile dikkat çekiyor. Singapura kedilerinin boyutları gibi ses oranları da düşüktür. Oldukça ciddi bakışlara sahip olan bu tür bir hayli sevecen ve sıcak kanlı. Kökenleri singapur'a dayanır ancak geliştirildikleri yerin abd olduğu düşünülmektedir. Yine de başka kedilerle arası iyidir ve onlarla anlaşır. En zeki kedi türleri arasında yerini alan singapura kedisi, rahatlıkla eğitilebilir. Singapura kedi türü 1970'li yılların başlarında singapur ülkesinde ortaya çıkmıştır. Singapur kedisi, büyük gözleri ve kulakları olan küçük bir kedi. Singapura kedileri insanlarla çok iyi anlaşıyor. Singapura küçüğüdür kedinin ırkı geniş gözleri ve kulakları ile dikkat, işaretli ceket ve künt kuyruk. En az 300 yıldır bu ülkede yaşamaktadır.

Singapura kedi türü 1970'li yılların başlarında singapur ülkesinde ortaya çıkmıştır. Singapura singapur'a özgüdür ve bugün batı'da görülen tüm kedilerin, 1970'lerde tommy ve hal meadows tarafından singapur'un loyang bölgesinde bulunan altı kedinin torunları olduğu. Singapur cinsi kedilerin temsilcilerinin ilk sergisi 1976'da yapıldı.resmen yalnızca 1981'de tanınmıştır. Oldukça ciddi bakışlara sahip olan bu tür bir hayli sevecen ve sıcak kanlı. Singapura kedisi kişiliği de harika.

Singapur Kedisi Bakımı ve Özellikleri
Singapur Kedisi Bakımı ve Özellikleri from www.neoldu.com
Singapur , iri gözleri ve kulakları, kahverengi tüylü tüyü ve kör kuyruğu ile tanınan en küçük kedi ırklarından biridir. Singapura küçüğüdür kedinin ırkı geniş gözleri ve kulakları ile dikkat, işaretli ceket ve künt kuyruk. Aslında, singapur kedisi genellikle sahne ve insanlarla birlikte olma sevgisinden dolayı sirkler için bir gösteri kedisi olarak seçilmiştir. En küçük yerli kedilerden biri bugün singapurlu. Singapura kedilerinin boyutları gibi ses oranları da düşüktür. Singapura kedisi, nazik miyavlamaları ile sohbet etmekten hoşlanıyor ve miyavlayarak bir şeyler anlatmaya çalışır; Bu tür korkaklar sadece yavrulardan daha büyüktür ve ortalama. 1971 yılında singapur'dan abd'ye gönderilen kedilerden yetiştirildikleri.

Singapura'nın minik vücudu sağlam ve kaslıdır, bu da bu küçük kedileri tırmanma ve diğer enerjik.

Singapur cinsi kedilerin temsilcilerinin ilk sergisi 1976'da yapıldı.resmen yalnızca 1981'de tanınmıştır. Tırmalamayı sevdiği için ona özel. En zeki kedi türleri arasında yerini alan singapura kedisi, rahatlıkla eğitilebilir. Uzun yıllar boyunca singapurlular bu kediye hak ettiği değeri vermemiştir. Singapura kedilerinin boyutları gibi ses oranları da düşüktür. Singapura kedi türünün karakter özellikleri, yaşam ortamı, sağlık ve bakımı hakkında en detaylı bilgiler pek sıcakkanlı bir kedi değildir. Kökenleri singapur'a dayanır ancak geliştirildikleri yerin abd olduğu düşünülmektedir. Singapura singapur'a özgüdür ve bugün batı'da görülen tüm kedilerin, 1970'lerde tommy ve hal meadows tarafından singapur'un loyang bölgesinde bulunan altı kedinin torunları olduğu. Singapura kedileri insanlarla çok iyi anlaşıyor. Singapura kedisi, dünya çapında en küçük kedi kategorisine girmiş oldukça farklı huy ve singapura kedisinin bakım maliyeti bir miktar yüksek olabilir. Singapura'nın küçücük boyutunun sizi aldatmasına izin vermeyin. Singapura küçüğüdür kedinin ırkı geniş gözleri ve kulakları ile dikkat, işaretli ceket ve künt kuyruk. Altın, ela veya yeşil renkte olan gözleriyle.

Aslında, singapur kedisi genellikle sahne ve insanlarla birlikte olma sevgisinden dolayı sirkler için bir gösteri kedisi olarak seçilmiştir. En küçük yerli kedilerden biri bugün singapurlu. Singapur cinsi kedilerin temsilcilerinin ilk sergisi 1976'da yapıldı.resmen yalnızca 1981'de tanınmıştır. Singapura ırkı ancak son zamanlarda uluslararası alanda tanınmaktadır. Singapura kedisi hakkında sık sorulan sorular.

KEDİ CİNSLERİ
KEDİ CİNSLERİ from lh5.googleusercontent.com
Singapura kedisi, nazik miyavlamaları ile sohbet etmekten hoşlanıyor ve miyavlayarak bir şeyler anlatmaya çalışır; Singapura'nın minik vücudu sağlam ve kaslıdır, bu da bu küçük kedileri tırmanma ve diğer enerjik. En az 300 yıldır bu ülkede yaşamaktadır. Resimde singapur'da bir kedi anıt var. En zeki kedi türleri arasında yerini alan singapura kedisi, rahatlıkla eğitilebilir. Bu tür korkaklar sadece yavrulardan daha büyüktür ve ortalama. Oldukça ciddi bakışlara sahip olan bu tür bir hayli sevecen ve sıcak kanlı. Tür aslında singapur'da sokak kedisi olarak yaşamaktadır.

Singapur kedisi, en küçük kedi ırkları arasında yer almaktadır.

Singapur'un tam olarak nasıl ortaya çıktığı konusunda bazı tartışmalar olsa da bu kedilerin singapur sokaklarında ortaya çıktığı düşünülmektedir. Singapura kedisinin çocuklar ve diğer hayvanlarla i̇letişimi. Singapura kedi türü 1970'li yılların başlarında singapur ülkesinde ortaya çıkmıştır. Singapura kedilerinin boyutları gibi ses oranları da düşüktür. Singapura kedisi, nazik miyavlamaları ile sohbet etmekten hoşlanıyor ve miyavlayarak bir şeyler anlatmaya çalışır; Bir singapurlu kedi, memleketine karşı tavırlarına hala karar veremeyen kedilerin cinsidir. Oldukça ciddi bakışlara sahip olan bu tür bir hayli sevecen ve sıcak kanlı. Singapur en küçüklerden biri kedi ırkları, büyük gözleri ve kulakları, kahverengi işaretli kürkü ve küt kuyruğu ile dikkat çekiyor. Altın, ela veya yeşil renkte olan gözleriyle. Sevecen ve meraklı singapura kedileri aynı zamanda çok da aktif olarak tanımlanıyorlar. 1970'lerde singapur 'den ithal edilen üç drenaj kedisi tarafından bildirildiğine göre. Kökenleri singapur'a dayanır ancak geliştirildikleri yerin abd olduğu düşünülmektedir. Singapura singapur'a özgüdür ve bugün batı'da görülen tüm kedilerin, 1970'lerde tommy ve hal meadows tarafından singapur'un loyang bölgesinde bulunan altı kedinin torunları olduğu.

En zeki kedi türleri arasında yerini alan singapura kedisi, rahatlıkla eğitilebilir singapura. Singapur kedisi, en küçük kedi ırkları arasında yer almaktadır.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook